mazz

Såg filmen "Babylonsjukan" nyss. Den är rätt ok och så...
Alltså,
Det känns som att vissa jämt gnäller om småsaker som kan verka väldigt oväsentliga sedda ur ett större sammanhang, medan andra klagar på dem som gör det, typ  "dagens ungdom har bara lärt sig att kämpa för sitt eget välbefinnande", eller "folk nuförtiden är så lata och vill inte skaffa jobb, bara ligga och glassa" osv osv.

Det är väl klart att folk gnäller över småsaker när de inte har något värre att gnälla om. Och visst kan man klaga över att folk är så förslappade att de bara orkar sitta och peta sig i naveln utan att försöka förändra något, antingen för sig själva eller för andra.

MEN alltså, folk som lever där det inte är bra vill ju ha det bra, och kämpar då för att få det bra. Men folk som lever där det är bra har inget att kämpa för. Då kanske man börjar drömma om något annat, typ att alla borde  bo i en hydda i skogen i stället. Eller nej, när man har Sverige-standard på livet och på samhället, så kan man börja värna om djurens rättigheter! Det skulle aldrig någon som svalt göra. Kanske då om dennes religion var emot att man skadade andra levande varelser, men annars vore det ju slöseri på mat.

Kom bara att tänka på detta. Och jag orkar ej kolla språk och stavning i inlägget, jag skriva dålig sverige nu. Typ 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Word! Allt är relativt som Moe skulle sagt. Ett "i-landsproblem" är för oss lika mycket ett problem som svält och sjukdomar är i u-länderna, vi är inte sämre för att vi whinar över saker som för oss faktiskt ÄR ett problem! öh.. aa du fattar

2010-02-17 @ 21:03:10
Postat av: Jossiiiiiii

och det där var jag dårå, glömde namn:)

2010-02-17 @ 21:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0