Jag har köpt en fåtölj idag.

Jag har gjort det, ja. Men alla kommer tycka att den är ful. Jag gör inte det. Jag ser charmen i den. Dock är den inte hemhämtad, det gör mamma och pappa imorgon.

.

Bla bla bla.

Jag var skittrött när jag vaknade i morse. Så ska det ju inte vara. MEN FUCK jag ska diska nu, trodde att jag skulle få gå och lägga mig och vila/sova ut.
Heido.

En härlig fredag

En härlig härlig fredag. Jag gillar Rufus Wainwright. Lite sol skulle inte skada.

He

Ja, franska språket är ju något att plugga på...

Så här skrattar man på franska: Eh! Eh! Eh!. Bakvänt OUI.

francais francais francais

je connais, je connaîtrai, je connaissais, j'ai connu, il faut que je connaisse, je connus.

Att resa till Paris igen någon gång skulle ju inte sitta fel.

Men i sommar blir det östeuropa.

<3

Fika med folkhemmet och Josefina idag.

Daddy cool ftw.

jag kan ej släppa.

Har ett "medelklassäckel" (för att citera uppmaningen på klassrumsdörren i skolan) rätt att uttrycka sig om saker och ting? Alltså saker och ting angående fattiga människor etc.

Kan inte släppa det. Har den bekväma svensken rätt att uttrycka sig om ifall Carola gör fel i att ge en Haitisk pojke en 600 kronors-parfym?

Alltså, svensken kan sitta på sin fylliga bak och tycka saker. Men vad gör denne svensk? Inget! Det är så jobbigt att göra saker.
Det är ju en helt annan sak om saker handlar om ens egna behov och rättigheter.

Vi har det för bra? Ja. Och det trivs man ju med.

Jag vill inte kopplas ihop med slappa västerlänningar. Men det är ju lätt att säga så, när alla mina behov är tillfredsställda. FUCK.

Bortskämda? Ja. Antagligen.

Jaja. Jag kan ju fundera på detta när jag plockar disk imorgon kl 9-15. Det är ett så fantastiskt psykist befriande jobb annars.

Grav nostalgi.

Jag kan nu förstå vuxna som sitter och är nostalgiska och som tycker att någonting som egentligen hände för typ 20 år sedan hände i förra veckan eller något.

Jag lyssnar på "Lucio starts fires". Herregud, jag insåg att jag lyssnade stenhårt på den i nian. För 2 år sedan. Inte i typ höstas. Jag blev tårögd.

Tiden sprang iväg. Och så blev Ellen 18 år. Som även jag blir snart.

Idag fortsatte min semmeldiet. De tar inte slut. Jag tror jag har tröttnat på semlor nu.

mazz

Såg filmen "Babylonsjukan" nyss. Den är rätt ok och så...
Alltså,
Det känns som att vissa jämt gnäller om småsaker som kan verka väldigt oväsentliga sedda ur ett större sammanhang, medan andra klagar på dem som gör det, typ  "dagens ungdom har bara lärt sig att kämpa för sitt eget välbefinnande", eller "folk nuförtiden är så lata och vill inte skaffa jobb, bara ligga och glassa" osv osv.

Det är väl klart att folk gnäller över småsaker när de inte har något värre att gnälla om. Och visst kan man klaga över att folk är så förslappade att de bara orkar sitta och peta sig i naveln utan att försöka förändra något, antingen för sig själva eller för andra.

MEN alltså, folk som lever där det inte är bra vill ju ha det bra, och kämpar då för att få det bra. Men folk som lever där det är bra har inget att kämpa för. Då kanske man börjar drömma om något annat, typ att alla borde  bo i en hydda i skogen i stället. Eller nej, när man har Sverige-standard på livet och på samhället, så kan man börja värna om djurens rättigheter! Det skulle aldrig någon som svalt göra. Kanske då om dennes religion var emot att man skadade andra levande varelser, men annars vore det ju slöseri på mat.

Kom bara att tänka på detta. Och jag orkar ej kolla språk och stavning i inlägget, jag skriva dålig sverige nu. Typ 


FEKKE FEKKE FEKKE. INTE.

Alltså,

 Jag är ledig imorgon.

Idag var jag mattelärare åt Josefina. Vi åt semla. Det var min sjunde semla för i år. Jag har ätit semla fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag.

Och så blev vi utsatta för Fredriks vrede över att ej har närvarat på elevmötet. Voi voi.

Så även detta var en dag med sina speciella händelser. Typ.

I shall do the HÖGSKOLEPROV (is this correct english?? aa??)

Nej men jag är anmäld. Till Högskoleprovet. Jag blir mer och mer vuxen. Öhö.

Vilken eftermiddag.

Och ska Jossi skaffa en septum eller en medusa, eller kanske snake bites?? Fast jag gillar idén om tatuering på oss gamla fyra.

Fuck, det går bra nu. Måste säga det. Det flyter.


-

Alltså,
 på teve var det nyss en dokumentär om lobotomering. Jag fattar inte hur någon någonsin har velat karva i en människas hjärna.

 Jag har sovit idag, två timmar, vilket gör att jag är pigg och känner av en lätt huvudvärk just nu.

Fast innan det bakade jag semlor, det var gott. Det har blivit lite mycket av det denna helg, känner jag. Men semlor är min stora passion här i livet, i alla fall för stunden. Förhoppningsvis bidrar de ej till någon eventuell viktökning.

Det känns lite ensamt. Man skulle vilja ha lite närhet. Bähä, nej det blir inget med att sitta och vara ur humör så här.

Jag tycker mycket mycket om mina vänner. Så.

Igår var en bra dag.

Igår var en bra dag.

karamellz

Jag har genomfört ett prov som pågick i tre timmar. Och fövånansvärt nog var jag så osnabb att jag använde mig av all tid. 

och så har jag ätit godis när jag kom hem, i rent raseri ty jag var så sugen på semla att jag dog.

Jag ska göra en SANDWICH nu.

Prov imorgon hela morgonen, hahaha, omg omg, nejmen jag ska ta och göra en macka så jag klarar mig hela morgonen. Jag lyssnar på Clair de lune, precis som Josefina, nu.

Och lite Doris. Och Jan Johansson.

Imorgon kväll blir toppen.

hehehehe

Jag har lust att skratta.

 Men, jag kanske ändå idrottar imorgon. Så sjuk är jag inte. Det blir skoj, fett kul, jaja.
Det är hur som helst skönt att det är helg osv. osv.osv.

Dösnack, blaj, vafalls.
 Jag skriver inga roligheter.

 Men nu kanske jag ska ta och kolla på UPPDRAg granskning. För efter tips från en berörd och upprörd Josefina blev jag nyfiken. Det ska handla om puckade ryssar och tröga svenskar ungefär.

hej hej hej. Hemskt mycket hej. Då.

/Soffan_92_c00l_

Hej hej hej.

Min hjärna var mos på eftermiddagen.

 En negativ sak med skolan; när jag kommer hem på eftermiddagen efter en skoldag är jag trött; och då framförallt i huvudet, i tanken. Ja, så när jag kommer hem kanske jag vill läsa en intressant artikel om t ex politik eller någonting annat tankekrävande, något jag gillar. Men. Jag är trött. i . huvudet. kan inte koncentrera mig. Vad gör jag då? Jo, sätter mig i köket och stirrar in i väggen en halvtimme.

 Och inte är jag piggare efter det.

Nu är jag seg i tanken och ser i kors.

/s


Poupée de Cire

Hurra! jag pluggar, hemma! Franska, engelska, projekt...  FAN-TASTISKT.
Fisken är i ugnen, om 25 minuter är det middag. Magnifikt, alaska pollock, typ, med potäter.

(och jobbet, Josefin, det jag gör är att diska på ett kondiz/bageri :) )

/E

Ahahaha

Jag är förkyld och känner mig jävlig men är i skolan. Det är ganska kul. Ellen sitter bredvid och läser det jag skriver just nu.

Men Jag vet inte. Grejer går som det ska. Jag har det bra.

/Sofiahahah

RSS 2.0